Rött hår - Rätt schampo



Urtekrams schampo för hennafärgat hår. Innehåller inga konserveringsmedel eller annat konstigt grejs, dessutom försöker de i så stor utsträckning som möjligt använda ekologiska ingredienser. Växtbaserad naturprodukt som inte heller är testad på djur. Jag har inte använt deras produkter förut så det ska bli spännande att se resultatet. Kolla in deras övriga produkter på www.urtekram.dk.

Görnågotfint-dagen!



Ett projekt som Linus har startat. Den stora dagen är på lördag, den 31 oktober, då Linus fyller 25 år. Istället för att fira honom vill han att man gör något fint för någon annan, en ganska enkel idé som kan sprida mycket glädje.

Detta är ett av de projekt som tar plats inom Fonks ramar. Fonk är ett närverk som drivs av mig, Linus Bohman, Johannes Grufstedt och Dennis Bohman. Kolla in www.fonk.se och undersök saken.

Dagens utmaning: Att värma soppa i micro



Det tar jättelåååååååååång tid att tina och värma fryst soppa i micro. Så lång tid att jag hann rita en bild på min lunch i Paint under tiden :)

Bakat



Mitt bröd = Gott. Jättegott.

Ekotänk

Just nu är det ekotänk som råder i mitt huvud. Hittade en fin blogg, www.ekostil.se, som jag tänker följa. Har nämligen precis blivit medveten om att man kan följa andras bloggar också... Inte bara skriva en egen (som ingen läser...(?)) Jag har inte ens funderat på att kolla upp intressanta bloggar förut. Hmm.

Just nu bakar jag bröd som ser ut att bli riktigt fint! På senare tid har jag blivit väldigt sugen på att baka och laga mat, helt konstigt. Har aldrig riktigt haft intresset för detta förut men nu har jag tydligen det. Bara att acceptera.

Jag har höstlov och är i min ateljé hos mina föräldrar för att sy som attan. Just nu håller jag på med en rutig liten jacka i rosa/grönt/blått. Ska stå på julmarknad i slutet av november och försöker få ihop lite nya kläder tills dess. För en gång skull försöker jag göra några serier så presentationen blir lite sammanhängande. Jag tycker det är intressant med presentationsteknik och exponering och experimenterar gärna med detta för att se hur kunden påverkas av olika uttryck. Hur man fångar någons uppmärksamhet utan att skrämma iväg osv.

Bröd ---> Ugnen


Många många...











...många fina skåp på museum i Berlin. Det översta är som gjort för mig.

Har hennat



Och såhär blev det. Syns inte riktigt på bilden men det är SVINRÖTT. Tufft som attan.

Hennar

Just nu sitter jag med en grön plastpåse på huvudet. Inne i påsen finns mitt hår och om två timmar ska jag skölja ur det. Det kommer att bli rött, mycket rött.

Ska henna



Jag ska färga mitt hår med henna. Så nu har jag blandat två olika och ska testa på en liten tuss först. Skulle helst av allt vilja ha denna nyansen men det kan bli hur som helst. Hjälp

Ledig

Idag är jag ledig. Min kamera har dock gått sönder, igen. Nästa vecka lägger jag upp lite bilder från Berlin, fanns mycket fina prylar där. Nu: Varmt bad

Berlin 2





Berlins snyggaste hus.

Berlin



Köpte för ett tag sen den fina kavajen på bilden. Kändes som att galgen satt kvar och det är jag inte riktigt van vid. Men väskan ramlade i alla fall inte ned för axeln sluttade liksom aldrig utan bara fortsatte ut i alla oändlighet. Nästan.

Imorgon åker jag till Berlin. Ska fotografera mycket, samla inspiration och ha mig.
Kommer inte blogga förrän på fredagkväll eller nåt sånt. Så ni, min tre trogna läsare, får ha lite tålamod.

Auf wiedersehen

Dahlior





Idag har jag gjort örhängen, stora och tunga men blev bra. Dahliorna står i två vaser hos mina föräldrar, de är så känsliga för frost så de fick plockas in istället. Hösten har ju kommit i veckan och jag stormtrivs. Förutom att jag fryser hela tiden. Fryser inne, fryser ute. Får ta mer kläder på mig helt enkelt. Just nu har jag pälsmössa på mig. Inne.

Idag ska jag skissa på festväskor och broderade armband.

RSS 2.0