Andrafrukostens intåg





Jag har börjat med andrafrukost, ni vet såndära som gamla har. Först käkar man vanlig frukost (i mitt fall gröt) och sen, typ två timmar senare, är man hungrig igen och finns det då något finare än en god smörgås och kaffe? Ännu mysigare blir det när ens katt ligger i stolen bredvid och tar igen sig efter nattens bravader ute i vildmarken. Vi har det gott vi.

Kommentarer
Postat av: Hilde

Andrafrukost är i allra högsta grad underskattat! :)

Har för mig att du skrev för ett tag sen om rost, och tänkte bara tipsa om saltsyra om du har något du vill få att rosta snabbt. Håller på med ett litet sängprojekt för tillfället, en hemsvetsad järnsäng som jag penslat med saltsyra och låtit stå i trädgården ett litet tag, och nu har jag torkat av och lackat med matt klarlack, och det verkar bli bra. Saltsyran tar bort beläggningarna på järnet och får det att rosta snabbare och jämnare, dock inte så miljövänligt, och man är ju inte supersnygg i skyddskläder, men ibland får man helt enkelt unna sig lite kemikalier. :)

Tror för övrigt att det kommer bli superhäftigt med tidningsväggen!

2010-09-09 @ 19:56:33
Postat av: Kajsa Stina

Ja! Jag älskar rost :) Ah, tack för tips! Låter ju fantastiskt med en hemsvetsad säng dessutom, skulle ju gärna vilja se resultatet.



Ja, jag hoppas också att tidningsväggen blir bra, är ju ganska tunt papper så man får vara nätt och lätt på handen :)

2010-09-10 @ 08:30:07
URL: http://nyponstina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0